Nombre (requerido)

  Correo electrónico (requerido)

  Asunto

  Mensaje

  Parc Ferroviari de Martorell

  C/ Sant Ignasi, s/n. Al costat parking estació ADIF

  08760 – Martorell

  BARCELONA

  Teléfono +34 600 465 121

  Correu electrònic: pfm@treneshistoricos.es

  AVÍS LEGAL

  L’accés a aquest lloc web corporatiu i la utilització dels materials continguts en ell implica la lectura i acceptació, sense cap reserva, d’aquest avís legal.

  Tots els drets de propietat sobre els continguts i qualsevol altre element insertat en el web pertanyen a PARC FERROVIARI DE MARTORELL, S.L. o a aquells tercers que puguin haver autoritzat el seu ús, independentment dels drets de propietat industrial que li pertanyen.

  En cap cas l’accés al present lloc web implica cap tipus d’autorització d’ús del mateix, excepte l’ús personal i aquells altres en els que, prèvia sol·licitud de l’interessat, hagi sigut aquest facultat expressament per PARC FERROVIARI DE MARTORELL, S.L., o el tercer titular.

  PARC FERROVIARI DE MARTORELL, S.L., es reserva el dret de modificar en qualsevol moment, i sense avís previ, la presentació i configuració del portal, així com l’estructura de la informació, tenint sempre com a objetiu la millora dels seus serveis.

  Aquest lloc web pot contenir enllaços a pàginas externes, respecte de les quals PARC FERROVIARI DE MARTORELL, S.L., no es responsabilitza ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb les mateixes.

  Les diferents dades facilitades pels usuaris podran quedar recollits en fixers automatitzats el responsable dels quals és PARC FERROVIARI DE MARTORELL, S.L., amb la finalitat de rebre informació sobre les seves activitats. Els interesats podran exercir el dret d’accés, rectificació i cancelació de les dades, adreçant-se als òrgans corresponents. La prestació del servei d’aquest web es regeix per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.